Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Teuwen, akkervrouw, geboren te Hunsel rond 1792, overleden aldaar op 5 november 1854, dochter van Hendrik Theuwen en Catharina Steijvers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 29 november 1815 met
Rutgerus Nijs, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1783, overleden aldaar op 24 september 1842, zoon van Petrus Nijs en Maria Hobers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, dienstknecht, geboren te Hunsel op 22 februari 1818, overleden aldaar op 3 mei 1860.
  • 4 : Doodgeboren kind, geboren te Hunsel op 16 februari 1826.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina