Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cornelia Hubertina van de Winkel, landbouwster, geboren te Neeritter op 22 december 1863, overleden te Heel en Panheel op 5 mei 1903, dochter van Jan Mathijs van de Winkel en Anna Maria Hubertina Coolen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 6 april 1891 met
Antonius Wijnandus van Ass, landbouwer, geboren te Herten op 15 juni 1852, overleden te Villings (VS) op 13 mei 1912, zoon van Peter Mathis van Ass en Anne Marie Tobben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Antonius Albertus, landbouwer, melkventer en caféhouder, geboren te Heel op 4 maart 1899, wonende te Horn, overleden te Weert op 25 oktober 1957, begraven te Horn.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 20 april 1925 met Helena Gertrudis Maessen, geboren te Maasniel op 13 november 1897, wonende te Horn, overleden aldaar op 23 december 1988, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina