Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Henricus Verheijen, dienstknecht, geboren te Neeritter op 2 oktober 1868, overleden te Nederweert op 19 februari 1950, zoon van Pieter Jakob Verheijen en Gertrudis Neijens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 22 april 1899 met
Joanna Catharina van Gorp, geboren te Nederweert op 23 januari 1870, overleden aldaar op 31 januari 1955, dochter van Joannes Baptista van Gorp en Maria Geertrudis Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs Jacobus Hubertus, geboren te Nederweert op 11 januari 1900.
  • 2 : Jacobus Hubertus, geboren te Nederweert op 13 juli 1902.
  • 4 : Lambertus Godefridus, geboren te Nederweert op 10 november 1905.
  • 5 : Maria Gertrudis, geboren te Nederweert op 2 maart 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina