Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Catharina Voermans, geboren te Ittervoort op 10 februari 1868, overleden te Heel op 2 februari 1940, dochter van Lodewijk Voermans en Elisabeth Nieskens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 11 november 1892 met
Christiaan Lemmens, timmerman en schrijnwerker, geboren te Heel en Panheel op 13 mei 1863, overleden aldaar op 5 januari 1949, zoon van Arnold Hubertus Lemmens en Maria Catharina Schram.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, arbeider, geboren te Heel en Panheel op 9 juli 1897, overleden te Roermond op 19 februari 1961.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 juli 1922 met Helena Hubertina Vissers, geboren te Heel en Panheel op 12 januari 1891, dochter van Peter Vissers en Petronella Walraven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina