Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodore Coolen, geboren te Hunsel op 15 december 1815, overleden te Molenbeersel op 31 mei 1881, zoon van Hendrik Coolen en Elisabeth Rutten.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 5 april 1856 met
Cornelia Francoise Bischops, landbouwster, geboren te Baexem op 29 januari 1818, overleden te Molenbeersel (B) op 4 september 1892, dochter van Theodorus Bischops en Elisabeth Opheij.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 16 januari 1842 met Laurentius Costen, landbouwer, geboren te Hunsel op 12 augustus 1806, overleden te Molenbeersel op 22 augustus 1854, zoon van Martin Korsten en Johanna Catharine Hacken.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina