Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Gielen, onderwijzer en boekhouder, geboren te Hunsel op 11 november 1853, zoon van Jacobus Gielen en Marie Stockmans.


Hij is getrouwd te Wessem op 10 mei 1881 (1) met
Philomena Josephina Hubertina Smeets, geboren te Wessem op 17 mei 1846, dochter van Jan Mathis Smeets en Joanna Maria Catharina Loven.

Hij is getrouwd te Beegden op 5 oktober 1917 (2) met
Anna Maria Wevers, geboren te Beegden rond 1888, dochter van Leonard Hubert Wevers en Petronella Colberts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina