Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Joaephina van Dael, landbouwster, geboren te Stramproy op 23 maart 1841, overleden te Hunsel op 1 maart 1907, dochter van Jean van Daal en Anna Gertrudis Stals.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 april 1865 met
Jacobus Antonius Velter, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 januari 1834, overleden te Hunsel op 20 februari 1909, zoon van Leonard Velter en Jeanne Marie Verhaegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, geboren te Hunsel op 4 oktober 1865, overleden aldaar op 21 mei 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina