Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Barbara Derickx, landbouwster, geboren te Beegden op 22 oktober 1828, dochter van Theodorus Derikx en Barbara Schreurs.


Zij is getrouwd te Beegden op 6 november 1856 met
Jacobus Adams, landbouwer, geboren te Heel op 1 augustus 1828, zoon van Willem Adams en Judith Dirix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Guillaume Hubert, geboren te Heel en Panheel rond 1857, overleden te Horn op 20 november 1913.
    Hij was gehuwd met Marie Dorthée Willems.
  • 2 : Maria Judith, geboren te Heel en Panheel op 10 juli 1858.
    Zij is getrouwd te Beegden op 27 augustus 1885 met Joannes Baggen, postbode, geboren te Beegden op 12 september 1854, zoon van Mathijs Baggen en Helena Klerckx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina