Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Lambertus Horikx, kleermaker, geboren te Neeritter op 3 februari 1844, overleden aldaar op 21 augustus 1911, zoon van Michiel Horikx en Marie Catharine van den Heuvel.


Hij is getrouwd te Hunsel op 15 april 1882 met
Anna Gertrudis Hubertina van den Heuvel, naaister, geboren te Grathem op 14 juni 1856, overleden te Neeritter op 20 februari 1892, dochter van Joannes Martinus van den Heuvel en Elisabeth Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Michiel, geboren te Neeritter op 20 juli 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina