Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Janssen, akkerman en gemeente-ontvanger, geboren te Helden op 19 oktober 1796, overleden aldaar op 11 januari 1882, zoon van Petrus Janssen en Petronella Gielen.


Hij is getrouwd te Helden op 9 februari 1829 (1) met
Hendrika Gielen, geboren te Helden rond 1798, dochter van Jacobus Gielen en Anna Joosten.

Hij is getrouwd te Helden op 26 november 1855 (2) met
Jacomina Catharina Wijnkens, landbouwster, geboren te Helden op 16 mei 1816, dochter van Joannes Jacobus Wijnkens en Petronella Gertrudis Kirkels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Henricus, gemeente-ontvanger, geboren te Helden op 28 januari 1857, overleden aldaar op 9 april 1909.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 23 oktober 1882 met Louisa Gerris, landbouwster, geboren te Hunsel op 13 mei 1861, overleden te Helden op 7 augustus 1927, dochter van Jan Mathijs Gerris en Helena Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina