Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Rutten, landbouwer, geboren te Neeritter op 5 december 1799, overleden te Ophoven op 30 juni 1871, zoon van Renier Rutten en Sebille van Genijgen.


Hij is getrouwd te Ophoven op 21 april 1827 met
Elisabeth Henkens, geboren te Maaseik in januari 1801, overleden te Geistingen-Ophoven (B) op 29 december 1872, dochter van Leonard Henkens en Sibilla Vangeneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 27 december 1832, overleden te Kessenich op 27 januari 1906.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Margaretha Narinx, overleden te Kessenich (B) op 28 maart 1880.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 5 mei 1883 (2) met Maria Catharina Weekers, landbouwster, geboren te Hunsel op 28 juni 1845, dochter van Peter Mathijs Weekers en Petronella Linders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina