Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Joosten, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 4 januari 1821, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 27 januari 1879, dochter van Joannes Joosten en Severina Reijven.


Zij is getrouwd te Hunsel op 30 april 1851 met
Henri Tindemans, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 1 september 1819, wonende te Hunsel en te Grathem, overleden aldaar op 18 mei 1886, zoon van Dionisius Tindemans en Cornelia Scheijven.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Dionisius Hubertus, geboren te Hunsel op 5 oktober 1854, overleden te Grathem op 29 april 1908.
  • 3 : Henricus, geboren te Grathem op 9 mei 1857, overleden aldaar op 20 juni 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina