Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Leonardus Theunissen, geboren te Hunsel op 6 november 1900, overleden te Weert op 13 oktober 1978, begraven te Hunsel, zoon van Franciscus Hubertus Theunissen en Anna Maria Gertrudis Hubertina Corné.


Hij is getrouwd te Hunsel op 29 april 1927 met
Anna Maria Gertrudis Sniekers, geboren te Thorn op 18 april 1900, overleden op 19 juni 1991, begraven te Hunsel, dochter van Antoon Hubert Sniekers en Maria Gertrudis Giesen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus, geboren te Hunsel-Haler op 8 april 1929, overleden te Hunsel op 15 februari 1938.
  • 2 : Johanna Antonius Franciscus, geboren te Hunsel-Haler op 4 september 1937, overleden te Hunsel op 19 december 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina