Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jakob Hubert Verkennis, dagloner, geboren te Hunsel op 4 november 1864, overleden te Heel op 22 februari 1944, zoon van Jakob Verkennis en Catharina Elisabeth Naus.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 augustus 1899 met
Anna Maria van Stiphout, geboren te Nederweert op 25 juni 1854, overleden te Hunsel op 25 augustus 1911, dochter van Antoon van Stiphout en Anna Maria van Melis.
(Zij is eerder getrouwd te Grathem op 19 oktober 1877 met Joannes Mattheus Manackers, dagloner en herbergier, geboren te Weert op 15 november 1841, overleden te Hunsel op 24 oktober 1898, zoon van Joannes Manaekers en Gertrudis Verstappen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina