Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Creemers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 4 mei 1828, overleden te Ittervoort op 1 juni 1863, dochter van Peter Jan Cremers en Anna Maria Loven.


Zij is getrouwd te Hunsel op 28 januari 1857 met
Lambert van Genhaeffen, dagloner, arbeider en landbouwer, geboren te Ittervoort op 11 mei 1815, overleden aldaar op 19 januari 1885, zoon van Pierre van Genhaeffen en Petronelle Verkissen.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 22 februari 1865 met Anna Maria Elisabeth Verdonkschot, dienstmeid, geboren te Stramproy op 2 oktober 1836, overleden te Ittervoort op 11 mei 1881, dochter van Peeter Verdonkschot en Catharina Elisabeth van de Winkel.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronel Hubertina, geboren te Ittervoort op 7 juni 1857, overleden aldaar op 8 oktober 1872.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Ittervoort op 9 oktober 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina