Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Willekens, gemeente-veldwachter, geboren te Weert op 16 mei 1841, overleden te Hunsel op 14 oktober 1917, zoon van Mattheus Willekens en Antoinetta Vos.


Hij is getrouwd te Hunsel op 3 mei 1878 met
Joanna Catharina Verstappen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 5 maart 1839, overleden te Hunsel op 22 februari 1911, dochter van Jean Verstappen en Anna Maria van de Bosch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, onbezoldigd rijksveldwachter en marechaussee, geboren te Hunsel op 25 april 1879, wonende aldaar, overleden te Ell op 27 december 1943.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 18 november 1910 met Maria Gertrudis Vries, geboren te Hunsel op 4 januari 1884, overleden aldaar op 17 augustus 1927, dochter van Joannes Hubert Vries en Joanna Maria Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina