Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Geelen, geboren te Hunsel op 23 maart 1913, overleden te Stramproy (V) op 13 april 2013, dochter van Josephus Henricus Geelen en Maria Gertrudis Teeuwen.


Zij was gehuwd met
Mathijs Joannes Jacobus Stakenborg, geboren te Neeritter op 8 maart 1913, overleden te Tungelroy op 31 januari 1995, begraven aldaar op 3 februari 1995, zoon van Jan Francis Hubert Stakenborg en Lucia Hubertina de Hingh.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina