Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Arnoldus Dirckx, arbeider, geboren te Neeritter op 9 maart 1892, overleden te Maaseik op 10 september 1988, zoon van Reinier Dirckx en Elisabeth Kessels.


Hij is getrouwd te Thorn op 6 april 1918 (1) met
Catharina Elisabeth Hubertina Keijaerts, geboren te Thorn op 17 juli 1887, overleden aldaar op 19 juni 1924, dochter van Hendrik Ludovicus Keijaerts en Anna Catharina Brouns.

Hij was gehuwd (2) met
Elisabeth Catharina Willen, geboren te Ophoven op 11 december 1898, overleden te Maaseik op 23 april 1983, dochter van Theodorus Hubertus Willen en Josephina Hubertina Quikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina