Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Laurentius Antonius Hubert. van Geleuken, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 januari 1884, overleden op 23 november 1965, begraven te Ell, zoon van Jacobus Hubertus van Geleuken en Maria Dorothea Gubbels.


Hij is getrouwd te Grathem op 1 juli 1913 met
Johanna Peeters, geboren te Baexem op 23 juli 1883, overleden te Ell op 22 maart 1966, begraven aldaar, dochter van Jacobus Hubertus Peeters en Anna Maria Lenders.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Mathieu Joannes Jacobus, geboren te Hunsel op 19 september 1924, overleden te Horn op 12 januari 2003, begraven te Ell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina