Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Hubertus Brouns, landbouwer, geboren te Hunsel op 10 augustus 1892, overleden aldaar op 21 juni 1970, zoon van Hendrik Hubertus Broens en Elisabeth Deckers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 9 oktober 1925 met
Petronella Janssen, landbouwster, geboren te Weert op 19 oktober 1884, dochter van Thomas Janssen en Elisabeth Hoeken.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 7 mei 1914 met Peter Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Weert op 18 december 1882, overleden te Hunsel op 14 maart 1924, zoon van Wilhelmus Houben en Joanna Catharina Roost.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina