Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Joannes Hubertus Brouns, landbouwer, geboren te Hunsel op 2 februari 1879, overleden te Ell op 24 januari 1934, zoon van Hendrik Hubertus Broens en Elisabeth Deckers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 17 mei 1912 met
Anna Maria Halfers, geboren te Grathem op 27 februari 1878, overleden te Hunsel op 5 juni 1961, dochter van Arnoldus Halfers en Anna Maria Levels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Hunsel-Haler op 7 juni 1915, overleden te Maaseik (B) op 15 september 1986.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina