Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Brunenberg, landbouwer, geboren te Hunsel op 15 januari 1890, overleden te Grathem op 12 januari 1968, zoon van Baltazar Hubertus Brunenberg en Joanna Mechtildis Geelen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 28 april 1922 met
Maria Elisabeth Houben, geboren te Hunsel op 28 augustus 1889, wonende te Grathem, overleden aldaar op 1 mei 1955, dochter van Antonius Houben en Petronella Lenders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina