Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonius Hendrikus Wolters, landbouwer, geboren te Hunsel op 27 januari 1900, overleden te Weert (Z) op 27 juni 1973, zoon van Peter Wolters en Johanna Hubertina Reumers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1932 met
Anna Hubertina Roijakkers, geboren te Hunsel op 16 juni 1906, overleden aldaar op 25 juli 1960, dochter van Peter Joannes Roijakkers en Maria Gertrudis van de Ven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Gertruda Gerarda, geboren te Hunsel-Ell op 26 januari 1933, overleden te Weert op 10 september 1988, begraven te Stramproy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina