Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Lenders, schaapherder en landbouwer, geboren te Neeritter op 1 augustus 1803, overleden te Hulst op 25 mei 1878, zoon van Simon Lenders en Petronella Haesen.


Hij is getrouwd te Hulst op 7 juni 1826 met
Cornelia de Nijs, dagloonster en winkelierster, geboren te Hulst rond 1800, overleden aldaar op 15 april 1877, dochter van Johannes Francies de Nijs en Dorothea de Kleijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina