Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Vogels, landbouwster, geboren te Nederweert op 18 maart 1809, overleden te Heythuysen op 24 februari 1842, dochter van Pieter Vogels en Maria Caris.


Zij is getrouwd te Nederweert op 20 april 1836 met
Mathieu Steijvers, landbouwersknecht, geboren te Heythuysen op 29 januari 1803, overleden aldaar op 4 februari 1842, zoon van Cornelis Steijvers en Johanna Verstraeten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, geboren te Heythuysen op 7 maart 1837, overleden aldaar op 8 maart 1842.
  • 2 : Jan Cornelis, geboren te Heythuysen op 27 december 1839, overleden aldaar op 9 februari 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina