Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathijs Weekers, timmerman.


Hij was gehuwd met
Joanna Maria Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paulus, geboren te Heesch rond 1799, overleden te Nunhem op 4 november 1822.
  • 2 : Joanna Maria, dienstmeid, geboren te Heeze op 8 september 1802, overleden te Nederweert op 9 mei 1845.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 19 april 1839 met Leonard Simons, landbouwer, geboren te Nederweert op 22 oktober 1808, overleden aldaar op 28 april 1900, zoon van Geertrudis Simons.
    (Hij is later getrouwd te Nederweert op 13 februari 1846 met Helena Kessels, dienstmeid, geboren te Nederweert op 8 november 1799, overleden aldaar op 7 december 1868, dochter van Antoine Kessels en Maria Ramaeckers.)



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina