Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabetha Midden, dienstmeid, geboren te Grathem op 1 november 1831, overleden te Swalmen op 4 juli 1885, dochter van Mathias Midden en Joanna Roost.


Zij is getrouwd te Swalmen op 16 oktober 1865 met
Peter Hendrikus Engels, dagloner, geboren te Swalmen op 20 november 1837, overleden aldaar op 13 december 1917, zoon van Jan Engels en Anna Catharina van Cruchten.
(Hij is later getrouwd te Swalmen op 1 mei 1886 met Petronella Poelmans, geboren te Maasniel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina