Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Antoinetta Peeters, geboren te Baexem op 21 oktober 1875, dochter van Petrus Peeters en Petronella Houben.


Zij is getrouwd te Weert op 14 augustus 1913 met
Peter Mathijs Gubbels, landbouwer en klompenmaker, geboren te Nederweert op 4 februari 1867, zoon van Henricus Gubbels en Petronella van Dilsen.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 april 1891 met Joanna Maria Coolen, geboren te Weert rond 1857, dochter van Egidius Coolen en Christina Hubertina Aerts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina