Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes van Uitrecht, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabeth van de Berg, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, dienstmeid, geboren te Riethoven op 23 februari 1845, overleden te Nederweert op 11 maart 1932.
    Zij is getrouwd te Baexem op 8 april 1872 met Jan Mathias Velter, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 april 1836, overleden te Nederweert op 9 maart 1914, zoon van Leonard Velter en Jeanne Marie Verhaegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina