Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Berben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 februari 1876, overleden te Meijel op 30 september 1947, zoon van Pieter Mathis Berben en Catharina Beek.


Hij is getrouwd te Helden op 14 april 1902 met
Johanna Geurts, dienstmeid, geboren te Helden op 10 mei 1869, overleden te Meijel op 22 augustus 1934, dochter van Gerardus Geurts en Catharina Stammen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Meijel rond 1904.
    Zij is getrouwd te Meijel op 11 mei 1925 met Godefridus Vissers, landbouwer, geboren te Meijel op 10 december 1898, zoon van Emanuel Vissers en Petronella Basten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina