Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Pleunis, molenaar, geboren te Grathem op 10 mei 1857, overleden te Baexem op 26 september 1938, zoon van Pieter Pleunis en Maria Catharina Verhees.


Hij is getrouwd te Baexem op 30 augustus 1889 met
Angelina Hubertina Verstraelen, winkelierster, geboren te Baexem op 26 september 1845, overleden aldaar op 28 maart 1930, dochter van Houbert Lambert Verstraelen en Theodore Elisabeth van Laere.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 17 april 1884 met Andreas Hubertus Ronckers, smid en winkelier, geboren te Baexem op 18 mei 1850, overleden aldaar op 10 oktober 1887, zoon van Hubertus Ronckers en Maria Helena van Dael.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina