Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Hubert Slaats, dienstknecht, geboren te Meijel op 24 augustus 1867, overleden te Baexem op 23 november 1945, zoon van Hendrik Slaats en Anna Helena Rutjens.


Hij is getrouwd te Helden op 12 juli 1897 (1) met
Johanna Maria Reijnders, geboren te Helden op 3 februari 1854, dochter van Willem Reijnders en Johanna Peters.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 23 januari 1877 met Johannes Hendrickx, landbouwer, geboren te Helden op 11 mei 1849, zoon van Johannes Hendrickx en Johanna van den Beuken.)

Hij was gehuwd (2) met
Maria Anna Wagner.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina