Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Laurens Driessen, landbouwer, geboren te Baexem op 30 oktober 1866, overleden te Hunsel op 29 maart 1949, zoon van Christiaan Driessen en Joanna Catharina Custers.


Hij is getrouwd te Echt op 9 februari 1912 met
Hubertina Philomena Heldens, landbouwster, geboren te Echt op 5 januari 1880, overleden te Hunsel op 6 februari 1950, dochter van Godefridus Hubertus Heldens en Wilhelmina Hubertina Housmans.
(Zij is eerder getrouwd te Echt op 8 mei 1903 met Joannes Hubertus van Heel, geboren te Echt op 29 april 1874, overleden te Maastricht op 11 maart 1910.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina