Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Schaeken, geboren te Baexem op 7 oktober 1891, overleden te Deurne (Z) op 26 juli 1976, begraven te Meijel op 29 juli 1976, dochter van Mathis Schaeken en Gertrudis Kampen.


Zij is getrouwd te Meijel op 25 februari 1924 met
Peter Hubertus Verstappen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 november 1893, overleden te Roermond (Z) op 26 april 1967, zoon van Henricus Hubertus Verstappen en Anna Maria Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Cornelia, geboren te Meijel op 12 februari 1933, overleden te Roggel en Neer op 21 mei 2000.
    Zij was gehuwd met Henricus Lambertus Veugelers, geboren te Haelen op 24 mei 1932, overleden te Neer op 8 juni 2015, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina