Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena van Bilsen, geboren te Neeritter op 1 februari 1864, overleden te Heel op 5 december 1944, dochter van Peter Larins van Bilsen en Anna Catharina op 't Veld.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 september 1890 met
Andreas Henricus Coenen, landbouwer en kantonnier, geboren te Heel en Panheel op 11 december 1864, overleden aldaar op 7 september 1944, zoon van Godefriedus Hubertus Koenen en Maria Catharina Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1893.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 november 1916 met Nicolaas Hubertus Coumans, arbeider, geboren te Wessem op 6 december 1885, zoon van Peter Gerard Coumans en Anna Catharina Hubertina Keyaerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina