Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Briels, landbouwer en mijnwerker, geboren te Hunsel op 10 april 1910, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1981, begraven aldaar op 9 juli 1981, zoon van Gerardus Henricus Briels en Maria Hubertina Theunissen.


Hij was gehuwd met
Maria Rosalina Peerlings, geboren te Grathem op 3 september 1913, wonende te Hunsel, overleden te Roermond (V) op 18 juli 1998, begraven te Hunsel, dochter van Lodewijk Peerlings en Petronella Hubertina van Soest.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Ludovicus, geboren te Hunsel op 27 april 1935, overleden te Thorn op 31 januari 1936.
  • 2 : Joannes Mathijs, geboren te Hunsel op 3 november 1936, overleden te Weert (Z) op 1 juni 2007, begraven te Thorn.
  • 3 : Antonetta Gerarda Elisabeth, geboren te Hunsel rond 1945, wonende aldaar, overleden te Weert op 6 mei 1947.
  • 4 : Doodgeboren kind, geboren te Hunsel op 30 augustus 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina