Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dirk Martienus, bakker en controleur bij de Centrale Controle Dienst, geboren te 's-Gravenhage op 15 juli 1888, overleden aldaar op 25 maart 1947, zoon van Frederik Hendrik Martienus en Hendrekien Meijer.


Hij is getrouwd te Baexem op 31 januari 1913 met
Marie Elise Amalie Victoire Beelen, geboren te Baexem op 11 juni 1890, overleden te 's-Gravenhage op 31 mei 1962, dochter van Petrus Joannes Beelen en Clara Cornelia Hubertina Lamerichs.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Catharina Petronella Hendrika, geboren te Baexem op 24 mei 1916.
    Zij is getrouwd te den Haag op 23 februari 1938 met Lodewijk Wilhelm Scheltema, kleermaker, geboren te den Haag op 22 februari 1917, overleden te Westerbork op 19 april 1995, zoon van Frederik Johannes Antonius Scheltema en Henriette Moonen.
  • 8 : Anna Cornelia, geboren te Baexem op 18 juli 1924, overleden aldaar op 6 november 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina