Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Brouns, akkerknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 21 september 1798, overleden te Hunsel op 26 juli 1870, zoon van Jan Brouns en Catharina Kolen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 16 juni 1824 met
Petronilla Haus, dienstmeid en landbouwster, geboren te Thorn rond 1791, overleden te Hunsel op 18 januari 1853, dochter van Gerardus Haus en Catharina Clerx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Gerardus, dienstbode, geboren te Hunsel op 10 november 1826, overleden te Thorn op 7 mei 1890.
    Hij is getrouwd te Thorn op 28 april 1853 met Anna Catharina Elisabeth Gubbels, geboren te Thorn op 28 mei 1826, overleden aldaar op 23 november 1918, dochter van Peter Gubbels en Anna Maria Piels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina