Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Helena Hubertina van der Asdonk, geboren in het jaar 1914, overleden in het jaar 1968, begraven te Haelen.


Zij was gehuwd met
Hendrikus Hubertus van Bussel, molenaar, geboren te Roggel op 14 juni 1897, overleden te Roermond op 15 september 1975, begraven te Haelen, zoon van Peterus Joannes van Bussel en Angelina Maria Steijvers.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 16 november 1920 met Henrietta Catharina Antonia Hubertina Jaspers, geboren te Nederweert op 13 juli 1897, overleden aldaar op 22 juli 1947, dochter van Joseph Nicolaas Maria Jaspers en Anna Dorothea Hubertina Greijmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina