Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Caris, geboren te Weert rond 1754, overleden aldaar op 30 mei 1817.


Hij was gehuwd met
Margaretha Weijts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Catharina, geboren te Weert op 5 september 1807, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 19 december 1864.
    Zij is getrouwd te Heemstede op 29 juli 1829 met Cornelis Ulen, landbouwer en kleerblekersknecht, geboren te Heythuysen op 27 oktober 1800, wonende aldaar, zoon van Mathias Uylen en Maria op de Drinck.
  • 2 : Henri, geboren te Grathem rond 1810, wonende te Nederweert, overleden te Louvain op 22 oktober 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina