Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Raetsen.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Helena, geboren te Weert op 29 juni 1893, overleden te Nederweert op 27 oktober 1977.
    Zij is getrouwd te Weert op 21 april 1921 met Hendrik Schroijen, landbouwer, geboren te Roggel op 25 september 1891, overleden te Nederweert op 8 maart 1963, zoon van Cornelis Schroijen en Joanna Pouls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina