Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Antonius Verheijen, landbouwer, geboren te Nederweert op 30 januari 1898, overleden te Ospel op 7 november 1962, zoon van Jacobus Hubertus Verheijen en Mathilda van de Ven.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 17 april 1925 met
Anna Margaretha Maria Schroijen, geboren te Heythuysen op 23 november 1898, overleden te Weert (Z) op 1 oktober 1963, begraven te Ospel, dochter van Wilhelmus Hubertus Schroijen en Maria Catharina Meulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, geboren te Nederweert rond 1930, overleden aldaar op 30 oktober 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina