Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Christine Veekens, geboren te Grathem op 23 augustus 1816, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 juni 1888, dochter van Gerard Veekens en Catharine Elisabeth Verbruggen.


Zij is getrouwd te Grathem op 4 april 1842 met
Michel Houtackers, dienstknecht, geboren te Neer op 25 augustus 1810, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 maart 1890, zoon van Gerardus Houtackers en Joanna Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Henricus, geboren te Grathem op 9 januari 1843, overleden aldaar op 10 februari 1843.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina