Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Peters.


Hij was gehuwd met
Christine Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, dagloner en landbouwer, geboren te Wessem op 19 september 1757, overleden te Grathem op 20 april 1838.
    Hij was gehuwd (1) met Margaretha Janssens.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1812 (2) met Joanna op 't Roodt, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 6 november 1775, overleden te Grathem op 31 oktober 1842, dochter van Petrus op 't Roodt en Catharina Sijben.
  • 2 : Paulus, dagloner, geboren te Weert rond 1763, overleden te Grathem op 5 april 1837.
    Hij was gehuwd (1) met Joanna Gubbels, overleden te Wessem op 18 maart 1810.
    Hij is getrouwd te Wessem op 14 augustus 1816 (2) met Joanna op 't Root, dagloonster, geboren te Heythuysen rond 1765, overleden te Grathem op 8 juni 1849, dochter van Petrus op 't Roodt en Catharina Sijben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina