Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renier Jan Tewen, beenhouwer, geboren te Kaldenkerken rond 1768, overleden te Heythuysen op 26 maart 1829, zoon van Jan Tewen en Maria van Katzen.


Hij was gehuwd (1) met
Petronilla Beren, landbouwster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar in maart 1751, overleden aldaar op 29 september 1828, dochter van Segerus Beeren en Catharina Severijns.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 3 februari 1779 voor de kerk met Antonius van Lier, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 20 juni 1752, overleden aldaar op 25 juni 1784, zoon van Joannes Henricus van Lier en Beatrix Reinders.)

Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 januari 1829 (2) met
Anna Catharina van Dael, dagloonster, gedoopt te Heythuysen op 4 maart 1796, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 1 januari 1858, dochter van Mathias van Dael en Anna Catharina Hendrix.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 12 februari 1831 met Theodoor Boots, bouwman en dagloner, geboren te Helden op 22 september 1787, wonende aldaar, te Roggel Roligt en te Neer op Kinkhoven, zoon van Peter Boots en Maria Gertruda van Wis. (Hij is eerder getrouwd te Helden op 13 mei 1822 met Marie Metsemaekers, dagloonster, geboren te Roggel op 4 oktober 1801, wonende te Helden en te Roggel Roligt, overleden aldaar op 20 september 1830, dochter van Johannes Messemaeckers en Gesina Koldehof.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina