Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Luijens.


Hij was gehuwd met
Helena Drenters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, dagloner en landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 10 maart 1779, overleden aldaar op 3 februari 1856.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 december 1801 (1) met Catharina Evers, geboren te Haelen op 20 juli 1772, overleden te Heythuysen op 12 januari 1830, dochter van Jacobus Evers en Joanna Verkennis.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 18 november 1830 (2) met Joanna Nijs, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 23 juli 1785, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 februari 1848, dochter van Christophorus Nijs en Elisabeth Raetsen.
    (Zij had van een onbekende man één zoon.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina