Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hubertus Beelen, landbouwer, geboren te Weert op 10 maart 1849, overleden aldaar op 25 maart 1927, zoon van Jan Hubert Beelen en Maria Gertrudis Reijnders.


Hij is getrouwd te Hunsel op 5 april 1883 met
Maria Hubertina Corstjens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 15 juli 1851, overleden te Weert op 21 maart 1916, dochter van Hubertus Wilhelmus Korstiens en Maria Catharina Nijs.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina