Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Beelen, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 12 december 1832, overleden te Swalmen op 20 november 1881, zoon van Peeter Beelen en Maria Cornelia Horstmans.


Hij is getrouwd te Swalmen op 29 april 1867 (1) met
Elisabeth Meuter, geboren te Swalmen op 6 februari 1841, overleden aldaar op 31 januari 1868, dochter van Mathis Meuter en Maria Anna Janissen.

Hij is getrouwd te Swalmen op 20 oktober 1869 (2) met
Maria Agnes Coorens, geboren te Swalmen op 26 januari 1833, dochter van Petrus Coorens en Joanna Beckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina