Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Peijmen, overleden te Kessenich op 2 november 1829.


Zij was gehuwd met
Joannes Koolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 9 juli 1825, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 2 juli 1895.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 28 april 1851 (1) met Maria Helena Brouns, geboren te Heythuysen op 29 december 1826, overleden aldaar op 21 januari 1852, dochter van Hendrik Brouns en Petronella Verkoulen.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 juni 1852 (2) met Petronilla Verhagen, landbouwster, geboren te Baexem op 2 november 1818, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 3 november 1897, dochter van Jean Verhagen en Hendrina op 't Root.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina