Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Cootjans, houtzager, geboren te Baarlo op 6 oktober 1826, zoon van Peter Mathijs Cootjans en Wilhelmina Geraads.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 april 1855 (1) met
Joanna Geuën, geboren te Heythuysen op 3 februari 1825, overleden te Baarlo op 25 februari 1862, dochter van Willem Geuen en Anna Catharina Claessen.

Hij is getrouwd te Grathem op 16 oktober 1862 (2) met
Anna Maria van Pol, geboren te Grathem op 3 september 1829, dochter van Peter van Pol en Elisabeth Dusent.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Mathijs, landbouwer, geboren te Baarlo rond 1865.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 20 september 1895 met Helena Aerts, geboren te Kessel rond 1866, dochter van Peter Aarts en Joanna Mechtildis Peeters.
  • 2 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Baarlo rond 1870.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 26 januari 1897 met Maria Catharina Coppes, dienstmeid, geboren te Wanssum rond 1875, dochter van Peter Coppes en Anna Gertrudis Bol.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina