Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Hermans, zadelmakersgezel, geboren te Heythuysen op 10 maart 1832, zoon van Henrij Hermans en Aldegonda Toneijk.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 maart 1856 met
Anna Maria Berkenfeld, naaister, geboren te Well gemeente Bergen op 25 oktober 1827, overleden te Roermond op 9 februari 1893, dochter van Hendrik Berkenfeld en Anna Maria Staumont.
(Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 9 augustus 1871 met Servaas Helgers, kleermaker en kramer, geboren te Geleen op 13 mei 1834, overleden te Roermond op 10 maart 1914, zoon van Jan Servatius Helgers en Maria Christina Stickler. (Hij is later getrouwd te Horn op 6 november 1893 met Petronella Hubertina Feijen, geboren te Horn op 1 september 1846, overleden te Heel op 7 februari 1909, dochter van Jean Fien en Joanna Maria Lemmens.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina