Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jan Hendrik Corstjens, metselaar, geboren te Thorn op 27 juli 1850, zoon van Willem Corstjens en Antonetta Janssen.


Hij is getrouwd te Thorn op 25 april 1881 met
Anna Catharina Vries, dienstmaagd, geboren te Ittervoort-Santfort op 13 oktober 1855, overleden te Thorn op 11 mei 1942, dochter van Carolus Vries en Anna Catharina Nieskens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Jacob Hubert, bakker, geboren te Thorn rond 1895.
    Hij is getrouwd te Beesel op 17 november 1922 met Virginia Maria Wilhelmina Vossen, modiste, geboren te Beesel rond 1894, dochter van Mathijs Vossen en Helena Hubertina Maas.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina